Կնոջ առողջություն
+374 96 176 176
pavel.sotskiy@gmail.com
Կանանց
Հասունացման շրջան
Վերարտադրողական շրջան
Հիվանդություններ/միջամտություններ
Կլիմաքս
Հղիության պլանավորում
Հղի կանանց
Հղիություն
Ծննդաբերություն
Հետծննդյան ընթացք
Բարդություններ / միջամտություններ
Հղիությունը շաբաթներով
Կրծքով կերակրում
Տեսանյութեր
Բժշկական անիմացիաներ
Հարցազրույցներ
Այլ
Այլ նյութեր
Սնունդ
Հոգեբանություն
Աղջիկների անուններ
Տղաների անուններ
Տղամարդու առողջություն
Անալիզներ, հետազոտություններ
Հաշվիչներ
Բեղմնավորման օրացույց
Հղիության ժամկետի որոշում
Քաշի փոփոխություն
Սննդի կալորիականությունը
Հիմքային ջերմաստիճան
Հղիությունը շաբաթներով
Կապ
Կապ հաստատել
Բժշկի մասին
Ուղարկել հարց բժշկին
©2012-2023 SOTSKIY.am Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են
Սնունդ
Ինչպե՞ս են անառողջ աղիքները խանգարում մեզ նիհարելու
Այս մանրէների անբավարար քանակը հանգեցնում է ավելորդ քաշի առաջացման:
Սնունդ
2022-06-24 21:54:00
Ճի՞շտ է արդյոք, որ չիլի պղպեղը կարող է բարելավել առողջությունը և երկարացնել կյանքի տևողությունը
Չիլի պղպեղը միակ բույսն է, որ միաժամանակ պարունակում է կարոտենոիդներ, ֆլավոնոիդներ և կապսաիցիններ
Սնունդ
2022-03-22 15:27:00
Լոռամիրգ ուտելու 6 պատճառ
Լոռամիրգը հիմնականում բաղկացած է ածխաջրերից, այդ թվում՝ մանրաթելերից և այնպիսի միացություններից, որոնք անմիջականորեն ազդում են առողջության վրա։
Սնունդ
2022-01-20 16:53:00
Ինչու է անհրաժեշտ բողկը ներառել սննդակարգում
Բողկը C վիտամինի հարուստ աղբյուր է (մեկ բաժակ հում բողկը պարունակում է օրական նորմայի մոտ 30 %-ը), որն անհրաժեշտ է օրգանիզմին մի շարք նպատակներով
Սնունդ
2021-10-18 18:22:00
Ինչպե՞ս ջուրը հաճույքով խմել. վիտամիններով հարուստ ջրի երեք բաղադրատոմս աշնան համար
Ջրի առավելությունների և օրգանիզմի բնականոն գործունեության համար նրա անհրաժեշտության մասինբոլորիս է հայտնի
Սնունդ
2021-10-15 22:36:00
Ինչով է օգտակար սմբուկը
Սմբուկը պարունակում է C և K վիտամիններ, մանրաթելեր, մանգան, կալիում, մագնեզիում, պղինձ և քիչ քանակությամբ բուսական սպիտակուց:
Սնունդ
2021-10-12 21:22:00
Եգիպտացորենի օգտակար և վնասակար հատկությունները
Եգիպտացորենը հարուստ է բուսական սպիտակուցով, վիտամիններով, հանքանյութերով և հակաօքսիդանտներով`կարոտենոիդներով, որոնք նրան հաղորդում են վառ դեղին գույն
Սնունդ
2021-10-11 23:02:00
Չաման
Այս բույսի սերմերը վաղուց հայտնի են համեմունքների սիրահարների շրջանում՝ իրենց կծու բույրով և համով, օգտագործվում են խոհարարության, ավանդական բժշկության և կոսմետոլոգիայի մեջ
Սնունդ
2021-09-23 12:23:00
Քրքումի օգտակար և վնասակար հատկությունները
Քրքումը շատ հայտնի և հնագույն ժամանակներից օգտագործվող համեմունք է
Սնունդ
2021-09-21 22:16:00
Դեղձ. օգտակար և վնասակար հատկություններն օրգանիզմի համար
Դեղձը դիետիկ միրգ է, ունի ցածր կալորիականություն, բայց միևնույն ժամանակ շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է մեծ քանակությամբ վիտամիններ և հանքային նյութեր:
Սնունդ
2021-09-13 17:42:00
Բրնձի դիետա, արդյունավետություն, հակացուցումներ
Ցանկացած դիետա, որը չի համաձայնեցվել բժշկի հետ, կարող է վնասել առողջությանը, նույնիսկ եթե այն հիմնված է օգտակար մթերքների վրա:
Սնունդ
2021-05-27 21:38:00
Ինչն է անհամատեղելի ալկոհոլի հետ
Որոշ նյութեր և արտադրանքներ ալկոհոլի հետ համատեղելու դեպքում կարող են հանգեցնել առողջական լուրջ խնդիրների և նույնիսկ մահվան:
Այլ նյութեր
2021-05-26 10:29:00
Բրոկոլի ուտելու 8 պատճառ
Բրոկոլին պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ, հանքանյութեր, մանրաթելեր և հակաօքսիդիչներ:
Սնունդ
2021-05-13 11:12:00
Ինչու է մանդարինը օգտակար, 10 գիտական փաստ մանդարինի մասին
Մանդարինը աճում է փոքր մշտադալար ծառի վրա: Հասունանում է նոյեմբեր-դեկտեմբեր ամիսներին, այնպես որ անգլալեզու երկրներում պտուղը կոչվում է «Սուրբ Ծննդյան նարինջ»:
Սնունդ
2021-05-12 11:04:00
Արմավի օգտակար և վնասակար հատկությունները, 8 գիտական փաստ
Արմավը արմավենու պտուղն է, աճում է արևադարձային տարածքներում
Սնունդ
2021-05-10 10:47:00
9 գիտական փաստ կակաոյի օգտակարության և վնասակարության մասին
Կակաոն ստանում են հատիկներն աղալով, որոնցից ճարպերը հեռացվում են: Արդյունքում ստացված յուղն օգտագործվում է նաև խոհարարության և կոսմետոլոգիայի մեջ:
Սնունդ
2021-05-06 11:10:00
Դյուկանի դիետա. գիտական փաստեր ռիսկերի և օգտավետության մասին
Դյուկանի դիետան քաշի կորստի խթանման մեթոդներից մեկն է
Սնունդ
2021-04-06 10:42:00
Ինչպե՞ս են գեներն ազդում սննդի համի վրա, և հնարավո՞ր է փոխել սննդի հանդեպ համային ընկալումը
Մինչև վերջերս վստահ էինք, որ սննդի հանդեպ նախասիրությունը հիմնականում կախված է դաստիարակությունից և այն միջավայրից, որում մենք մեծացել ենք:
Այլ նյութեր
2021-04-05 21:51:00
10 մթերքներ, որոնք առավել շատ են պարունակում ցինկ
Ինչու է անհրաժեշտ ցինկն օրգանիզմին
Սնունդ
2021-04-01 22:44:00
Բեռնվում է
Այլ լուրեր չկան
Այլ լուրեր չկան
Բեռնել ավելին