Սնունդ

Արմավի օգտակար և վնասակար հատկությունները, 8 գիտական փաստ

Արմավի օգտակար և վնասակար հատկությունները, 8 գիտական փաստ

Արմավը արմավենու պտուղն է, աճում է արևադարձային տարածքներում

9 գիտական փաստ կակաոյի օգտակարության և վնասակարության մասին

9 գիտական փաստ կակաոյի օգտակարության և վնասակարության մասին

Կակաոն ստանում են հատիկներն աղալով, որոնցից ճարպերը հեռացվում են: Արդյունքում ստացված յուղն օգտագործվում է նաև խոհարարության և կոսմետոլոգիայի մեջ:

Դյուկանի դիետա. գիտական փաստեր ռիսկերի և օգտավետության մասին

Դյուկանի դիետա. գիտական փաստեր ռիսկերի և օգտավետության մասին

Դյուկանի դիետան քաշի կորստի խթանման մեթոդներից մեկն է

Ինչպե՞ս են գեներն ազդում սննդի համի վրա, և հնարավո՞ր է փոխել սննդի հանդեպ համային ընկալումը 

Ինչպե՞ս են գեներն ազդում սննդի համի վրա, և հնարավո՞ր է փոխել սննդի հանդեպ համային ընկալումը 

Մինչև վերջերս վստահ էինք, որ սննդի հանդեպ նախասիրությունը հիմնականում կախված է դաստիարակությունից և այն միջավայրից, որում մենք մեծացել ենք:

10 մթերքներ, որոնք առավել շատ են պարունակում ցինկ 

10 մթերքներ, որոնք առավել շատ են պարունակում ցինկ 

Ինչու է անհրաժեշտ ցինկն օրգանիզմին 

Ավելի հաճախ մանգո ուտելու  7 պատճառ 

Ավելի հաճախ մանգո ուտելու  7 պատճառ 

Այս հյութալի միրգը դադարել է էկզոտիկ լինելուց և վաճառվում է գրեթե ցանկացած սուպերմարկետում:

Ինչ չի կարելի ուտել դատարկ ստամոքսին 

Ինչ չի կարելի ուտել դատարկ ստամոքսին 

Ինչ սնունդ չի թույլատրվում, նույնիսկ եթե ուզում եք ուտել, և ինչով փոխարինել դրանք, որպեսզի ստամոքսը չվնասվի

Ինչու է սև շոկոլադն օգտակար  առողջության համար 

Ինչու է սև շոկոլադն օգտակար  առողջության համար 

Սև շոկոլադը հակաօքսիդիչների և հանքանյութերի հիանալի աղբյուր է, որոնք բոլորը պետք է ներառեն իրենց սննդակարգում: