Սնունդ

Ինչն է անհամատեղելի ալկոհոլի հետ

Ինչն է անհամատեղելի ալկոհոլի հետ

Որոշ նյութեր և արտադրանքներ ալկոհոլի հետ համատեղելու դեպքում կարող են հանգեցնել առողջական լուրջ խնդիրների և նույնիսկ մահվան:

Բրոկոլի ուտելու 8 պատճառ

Բրոկոլի ուտելու 8 պատճառ

Բրոկոլին պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ, հանքանյութեր, մանրաթելեր և հակաօքսիդիչներ:

Ինչու է մանդարինը օգտակար, 10 գիտական փաստ մանդարինի մասին

Ինչու է մանդարինը օգտակար, 10 գիտական փաստ մանդարինի մասին

Մանդարինը աճում է փոքր մշտադալար ծառի վրա: Հասունանում է նոյեմբեր-դեկտեմբեր ամիսներին, այնպես որ անգլալեզու երկրներում պտուղը կոչվում է «Սուրբ Ծննդյան նարինջ»:

Արմավի օգտակար և վնասակար հատկությունները, 8 գիտական փաստ

Արմավի օգտակար և վնասակար հատկությունները, 8 գիտական փաստ

Արմավը արմավենու պտուղն է, աճում է արևադարձային տարածքներում

9 գիտական փաստ կակաոյի օգտակարության և վնասակարության մասին

9 գիտական փաստ կակաոյի օգտակարության և վնասակարության մասին

Կակաոն ստանում են հատիկներն աղալով, որոնցից ճարպերը հեռացվում են: Արդյունքում ստացված յուղն օգտագործվում է նաև խոհարարության և կոսմետոլոգիայի մեջ:

Դյուկանի դիետա. գիտական փաստեր ռիսկերի և օգտավետության մասին

Դյուկանի դիետա. գիտական փաստեր ռիսկերի և օգտավետության մասին

Դյուկանի դիետան քաշի կորստի խթանման մեթոդներից մեկն է

Ինչպե՞ս են գեներն ազդում սննդի համի վրա, և հնարավո՞ր է փոխել սննդի հանդեպ համային ընկալումը 

Ինչպե՞ս են գեներն ազդում սննդի համի վրա, և հնարավո՞ր է փոխել սննդի հանդեպ համային ընկալումը 

Մինչև վերջերս վստահ էինք, որ սննդի հանդեպ նախասիրությունը հիմնականում կախված է դաստիարակությունից և այն միջավայրից, որում մենք մեծացել ենք:

10 մթերքներ, որոնք առավել շատ են պարունակում ցինկ 

10 մթերքներ, որոնք առավել շատ են պարունակում ցինկ 

Ինչու է անհրաժեշտ ցինկն օրգանիզմին