Խնդիրներ, որոնք լուծում է ակտիվացված ածուխը

Խնդիրներ, որոնք լուծում է ակտիվացված ածուխը

1. Մետեորիզմ (փորափքանք)

Մետեորիզմը (փորափքանք) որովայնի փքվածությունն է, որն առաջանում է աղիքներում գազերի կուտակման հետևանքով: Առողջ մարդու ստամոքսում և աղիքներում մշտապես պարունակվում են այդ օրգանների բնականոն տոնուսն ապահովող ոչ մեծ քանակությամբ գազեր, սակայն երբեմն սկսում են անհանգստացնել։ Այդ դեպքում օգնության է հասնում ակտիվացված ածուխը, որն զգալիորեն նվազեցնում է գազերի քանակը։

2. Խոլեստերինի մակարդակի նվազում

Խոլեստերինի բարձր մակարդակը մեծացնում է սրտանոթային հիվանդությունների վտանգը։ Ակտիվացված ածուխը նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը և կողմնակի բացասական ազդեցություն չի թողնում օրգանիզմի վրա։

3. Երիկամների առողջության պահպանում

Յուրաքանչյուր օր երիկամները մոտավորապես 115-140 լ արյուն են մաքրում՝ արդյունքում 1-2լ մեզ արտադրելով։ Երիկամները մաքրող հզոր օրգաններ են, սակայն շաքարավազի, աղի, յուղալի մթերքների ու սննդային հավելանյութերի օգտագործումը հանգեցնում է հիվանդությունների ու երիկամների անբավարարության։ Քանի որ ակտիվացված ածուխն օրգանիզմից մեզի հետ դուրս է մղում վնասակար կուտակումները, օգնում է նաև պահպանել երիկաների առողջությունը։

4. Սննդային թունավորման բուժում

Ծանր թունավորմանն անխուսափելիորեն հաջորդում են սրտխառնոցն ու փսխումը, որովայնի սուր ցավը։ Դրանցից պաշտպանվելու նպատակով պետք է առաջին իսկ ախտանշանների ի հայտ գալուն պես ակտիվացված ածուխ ընդունել։ Այն անմիջապես չեզոքացնում է թույները։

5. Փափուկ մաշկի գաղտնիքը

Ակտիվացված ածուխը կարծես մագնիսի նման քաշում է վնասակար նյութերը և մաքրում մաշկը՝ այն դարձնելով ավելի փափուկ ու առողջ։

6. Շքեղ վարսեր

Ակտիվացված ածուխը մաքրում է նաև մազարմատների ֆոլիկուլում կուտակված վնասակար նյութերը՝ առանձնահատուկ փայլ ու շքեղություն հաղորդելով վարսերին։

7. Կանխում է վաղաժամ ծերացումը

Հաճախ օգտագործելու արդյունքում ակտիվացված ածուխն օրգանիզմից դուրս է մղում թունավոր այն բոլոր նյութերը, որոնք քայքայում են բջիջները և արագացնում ծերացումը։

8. Կանխում է խումհարը

Բոլորին է ծանոթ ալկոհոլ խմելուն հաջորդող գլխացավն ու սրտխառնոցը։ Ակտիվացված ածուխը լավագույնս օգնում է խուսափել այդ տհաճ երևույթներից։

Ձկան յուղ․ օգտակար և վնասակար կողմերն օրգանիզմի համար

Ձկան յուղ․ օգտակար և վնասակար կողմերն օրգանիզմի համար

Ձկան յուղը հայտնի է արդեն շատ տասնամյակներ և բացի հեղուկ ձևից թողարկվում է նաև հարմար պարկուճներով։

Լուծել թրոմբը (արյան մակարդուկներ)․ ո՞ր մթերքներն են բարելավում արյան որակը

Լուծել թրոմբը (արյան մակարդուկներ)․ ո՞ր մթերքներն են բարելավում արյան որակը

Եթե ունես խնդիրներ արյան հետ կապված՝ ուրեմն առողջ չես։ Մի խոսքով՝ արյունը չափազանց կարևոր է։

Սխտոր․ օգտակարությունն ու վնասակարությունն օրգանիզմի համար

Սխտոր․ օգտակարությունն ու վնասակարությունն օրգանիզմի համար

Սխտորը՝ բազմամյա խոտաբույսային բույս է Միջին Ասիայի Ամարիլիս ընտանիքից, օժտված սուր համով և ուժեղ առանձնահատուկ հոտով։

Լիմոնադ․ օգտակար և վնասակար հատկությունները

Լիմոնադ․ օգտակար և վնասակար հատկությունները

Ոչ ալկոհոլային ըմպելիքի տարբերակիչ զովացուցիչ առանձնահատկությունն ու, ինչպես նաև, լիմոնադի օգտակարությունը վաղուց է հայտնի մարդկությանը։