Վիտամիններով հարուստ հյութեր, որոնք կարող եք պատրաստել ձմռանը
Սնունդ
11710
Համեղ հյութեր հնարավոր է պատրաստել ոչ միայն մրգերից, այլև ձմռանը հասանելի այլ մթերքներից՝ բազուկ, խնձոր, կաղամբ, իմբիր, գազար։ Ձեր մասին հոգ տանելու և անհրաժեշտ վիտամինների պակասը լրացնելու ժամանակն է։
Բազուկի ու գազարի հյութ իմբիրով, նարնջով և կիտրոնով
Բաղադրիչներ
1 միջին չափի բազուկ,
3 միջին չափի գազար,
1 միջին չափի նարինջ,
½ կիտրոն,
10 գր թարմ իմբիր (2,5 սմ-ոց կտոր),
1 պտղունց սև պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը
Մաքրեք բանջարեղենը և իմբիրի արմատը, կտրտեք և լցրեք հյութաքամիչի մեջ։ Ավելացրեք մաքրած և կտազերծած նարինջն ու կիտրոնը։ Պատրաստ լինելուն պես ավելացրեք սև պղպեղը։
1 միջին չափի բազուկ,
3 միջին չափի գազար,
1 միջին չափի նարինջ,
½ կիտրոն,
10 գր թարմ իմբիր (2,5 սմ-ոց կտոր),
1 պտղունց սև պղպեղ։
Պատրաստման եղանակը
Մաքրեք բանջարեղենը և իմբիրի արմատը, կտրտեք և լցրեք հյութաքամիչի մեջ։ Ավելացրեք մաքրած և կտազերծած նարինջն ու կիտրոնը։ Պատրաստ լինելուն պես ավելացրեք սև պղպեղը։
Գազարի, նարնջի և նեխուրի հյութ իմբիրով
Բաղադրիչներ
3 մեծ գազար,
3 նարինջ,
2 նեխուր,
թարմ իմբիրի փոքրիկ կտոր։
Պատրաստման եղանակը
Լվացեք գազարը և նեխուրի ձողերը, մաքրեք իմբիրն ու նարինջը։ Բոլորը լցրեք հյութաքամիչի մեջ։
3 մեծ գազար,
3 նարինջ,
2 նեխուր,
թարմ իմբիրի փոքրիկ կտոր։
Պատրաստման եղանակը
Լվացեք գազարը և նեխուրի ձողերը, մաքրեք իմբիրն ու նարինջը։ Բոլորը լցրեք հյութաքամիչի մեջ։
Գազարի և բազուկի հյութ իմբիրով, սամիթով և կիտրոնով
Բաղադրիչները
¼ միջին չափի նեխուր,
½ սամիթ,
2,5 սմ թարմ իմբիր,
½ կիտրոն,
1 միջին չափի գազար,
1 միջին չափի բազուկ։
Պատրաստման եղանակը
Մաքրեք բոլոր բաղադրիչները և լցրեք հյութաքամիչի մեջ։
¼ միջին չափի նեխուր,
½ սամիթ,
2,5 սմ թարմ իմբիր,
½ կիտրոն,
1 միջին չափի գազար,
1 միջին չափի բազուկ։
Պատրաստման եղանակը
Մաքրեք բոլոր բաղադրիչները և լցրեք հյութաքամիչի մեջ։
Բազուկի և խնձորի հյութ իմբիրով
Բաղադրիչները
2–3 միջին չափի բազուկ,
5 գազար,
¼ կիտրոն,
2 խնձոր,
2 սմ թարմ իմբիր։
Պատրաստման եղանակը
Լվացեք և մաքրեք բաղադրիչները, հեռացրեք կիտրոնի կտերը և սպիտակ հատվածները, ամբողջը միասին լցրեք հյութաքամիչի մեջ։
2–3 միջին չափի բազուկ,
5 գազար,
¼ կիտրոն,
2 խնձոր,
2 սմ թարմ իմբիր։
Պատրաստման եղանակը
Լվացեք և մաքրեք բաղադրիչները, հեռացրեք կիտրոնի կտերը և սպիտակ հատվածները, ամբողջը միասին լցրեք հյութաքամիչի մեջ։
Բազուկի և թուրինջի հյութ գազարով, նարնջով և իմբիրով
Բաղադրիչները
½ թուրինջ,
1 նարինջ,
2 գազար,
¼ բազուկ,
1 սմ թարմ իմբիր։
Պատրաստման եղանակը
Մաքրեք իմբիրը և մրգերը, գազարն ու բազուկը լավ լվացեք, կլպեք և լցրեք հյութաքամիչի մեջ։
½ թուրինջ,
1 նարինջ,
2 գազար,
¼ բազուկ,
1 սմ թարմ իմբիր։
Պատրաստման եղանակը
Մաքրեք իմբիրը և մրգերը, գազարն ու բազուկը լավ լվացեք, կլպեք և լցրեք հյութաքամիչի մեջ։